top of page

OM OSS

 

Jakobsen Properties startades 2016 och började med att hyra ut konsulter inom infrastruktur. Snabbt därpå startades fastighetsavdelningen med teknisk förvaltning och fastighetsskötsel. Under 2022 startade vi eget ekonomi bolag för att erbjuda våra kunder totalförvaltning.

Vi på Jakobsen Properties har växt till att bli en stark etablerad aktör inom fastighet och skötsel. Vi fokuserar på hög kompetens och snabb återkoppling för att kunna förverkliga våra kunders behov och möta deras förutsättningar.

Vad skiljer oss från våra konkurrenter?

Det som är unikt med oss är att vi bryr oss om våra kunder.

Vi utgår efter era behov och bygger våra avtal utefter det.

Vi är kända för vår snabba och professionella kommunikation och återkoppling.

Vi har digitaliserat vårt arbetssätt och för föreningen för att underlätta boendet och förvaltandet. Genom vår plattform Loomer så underlättar vi kommunikation, ärendehantering, dokumentation, information och gemenskap.

Vi är ett modernt förvaltningsbolag som är här för att stanna och förändra marknaden.

Detta gör vi med vårt framtidstänk, ändring av befintliga beteenden och vågar ta egna initiativ.

Vi är ett starkt team och vi växer hela tiden. Vår personal är allt för oss, därav ser vi till att dom får bättre löner, utbildningar, bonus, förmåner och mycket mer.

Man ska tycka det är kul att gå till jobbet och känna sig uppskattad. Detta sprider sig snabbt ut mot kund och därmed får vi nöjdare kunder.

bottom of page